Exclusieve Kwaliteit.


Hoogwaardige Ingrediënten

Consumenten willen graag weten waar hun voeding vandaan komt.
Ze zijn bewuster dan ooit van wat ze eten.
Wij laten dus graag weten waar onze ingrediënten vandaan komen en hoe die geproduceerd zijn.

We werken samen met de beste leveranciers die dezelfde inzet voor kwaliteit hebben als wij, en we ondersteunen ook het lokale bedrijfsleven.
Ons meel komt rechtstreeks van de molen en we kopen boter en eieren van een lokale boerderij. Verse noten en fruit zijn afkomstig uit Italië.

Chocolade is een belangrijk ingrediënt in onze keuken en we werken alleen met de beste. Onze leveranciers zijn top artisanale chocolatiers zoals Herman van Dender in België en Tofino Creations in Frankrijk.

Door gebruik te maken van de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd, zijn we in staat om de beste koekjes te maken die rechtstreeks van onze bakkerij naar uw tafel worden gebracht.


Meer over onsDirect Bestellen

Onze Chocolade

FROM BEAN TO CHOCOLATE

Ontdek in ons assortiment onder andere de heerlijk pralines van de bekende Belgische patissier, chocolatier en hofleverancier Herman van Dender.

Chocolade maken is een métier. Herman is de enige in België die 100 procent zelf zijn chocolade maakt from bean to chocolate.

Hij is ook bekend als jurylid van Bake-off Vlaanderen (Nederlandse heel Holland bakt), en zijn pralines worden tot in Japan verkocht.

Chocolade liefhebbers kunnen kiezen uit een waaier van Van Dender ’s pralines met verschillende smaken. Proef en geniet van dit pure en authentieke product!


Direct Bestellen

Allergenen

MELK (INCLUSIEF LACTOSE), EI, SOJA, GLUTENBEVATTENDE GRANEN, PINDA’S, NOTEN, LUPINE.

Onze cookies worden met de hand gemaakt met behulp van gedeelde apparatuur, die zuivelproducten, pinda's, soja, noten en glutenbevattende granen verwerkt. Als u een ernstige allergie heeft, weet dan dat hoewel we ons best doen om kruisbesmetting te voorkomen, er sporen en of delen van deze allergenen in voor kunnen komen.



Cookie Care

Wij raden u aan om de cookies die u niet onmiddellijk gaat eten in te vriezen voor een optimale versheid. Als u een bevroren cookie opwarmt, raden we u aan om het op kamertemperatuur te laten komen voordat u het weer opwarmt.